Kunniamerkin saaneista paikalle päässeet vuosimallia 2017.

Työntekijöitä palkittiin pyöreistä vuosista

21.12.2017 09.05

Porin ev.lut. seurakuntien jokavuotisella henkilöstön joululounaalla palkittiin pyöreitä työvuosia saavuttaneita työntekijöitä keskiviikkona 20.12.2017.

Kymmenen vuoden työurasta saman työnantajan palveluksessa ansiomerkin saivat vahtimestari-siivooja Sari Meriluoto sekä kiinteistöpalveluiden erityisammattimies Tero-Janne Salminen.

Silokallion kurssikeskuksen keittiöapulainen Laila Lehtilä sai kunniamerkin kahdenkymmenen vuoden työurasta.

Kolmenkymmenen vuoden ansiomerkin saivat talonmies-vahtimestarit Veikko Grönblom ja Tuija Huhtasalo sekä lastenohjaaja Irmeli Koski-Tuuri ja hautausmaanhoitaja Marja-Leena Setälä.

Neljänkymmenen vuoden työurasta kukitettiin toimistosihteeri Annikki Korkeamäki.

Kuvassa ovat juhlassa paikalla olleet Veikko Grönblom, Irmeli Koski-Tuuri, Tuija Huhtasalo ja Annikki Korkeamäki.