Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kunniamerkin saaneista paikalle päässeet vuosimallia 2017.

Työntekijöitä palkittiin pyöreistä vuosista

21.12.2017 09.05

Porin ev.lut. seurakuntien jokavuotisella henkilöstön joululounaalla palkittiin pyöreitä työvuosia saavuttaneita työntekijöitä keskiviikkona 20.12.2017.

Kymmenen vuoden työurasta saman työnantajan palveluksessa ansiomerkin saivat vahtimestari-siivooja Sari Meriluoto sekä kiinteistöpalveluiden erityisammattimies Tero-Janne Salminen.

Silokallion kurssikeskuksen keittiöapulainen Laila Lehtilä sai kunniamerkin kahdenkymmenen vuoden työurasta.

Kolmenkymmenen vuoden ansiomerkin saivat talonmies-vahtimestarit Veikko Grönblom ja Tuija Huhtasalo sekä lastenohjaaja Irmeli Koski-Tuuri ja hautausmaanhoitaja Marja-Leena Setälä.

Neljänkymmenen vuoden työurasta kukitettiin toimistosihteeri Annikki Korkeamäki.

Kuvassa ovat juhlassa paikalla olleet Veikko Grönblom, Irmeli Koski-Tuuri, Tuija Huhtasalo ja Annikki Korkeamäki.