Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö eläköitymässä

13.12.2017 17.31

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Kalevi Lindfors jää vanhuuseläkkeelle ensi vuoden syksyllä.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi kokouksessaan keskiviikkona tiedoksi Lindforsin irtisanoutumisen 1.10.2018 alkaen.

Kirkkoneuvosto nimesi hallinto-, talous- ja henkilöstöpalveluiden päällikön hoitamaan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän työsuojelupäällikön tehtäviä 1.1.2018 alkaen. Tehtävän ottaa vastaan tuolloin HTH-päällikkönä aloittava Eeva Uusimäki.

Työsuojelupäällikön tehtävää on tähän saakka hoitanut väliaikaisjärjestelyin kiinteistöpäällikkö.

Kirkkoneuvosto päättää pyytää seurakuntaneuvostojen lausunnot Porin ev.lut. seurakuntayhtymän jäsenyydestä Nuori Kirkko ry:ssä.

Diakoniatyöntekijän virka painopistealueinaan näkövammais-, omaishoito- ja etsivä vanhustyö ja projektityö päätettiin julistaa haettavaksi 19. tammikuuta klo 15.00 mennessä.