Arkkipiispaehdokkailla vaalipaneeli Puuvillassa tammikuussa

27.11.2017 15.34

Kauppakeskus Puuvillassa Porissa järjestetään tiistaina 16. tammikuuta arkkipiispaehdokkaiden vaalipaneeli, johon osallistuvat kaikki viisi ehdokkaaksi ilmoittautunutta.
Iltakuudelta käynnistyvään paneeliin osallistuvat lähetysjohtaja, teologian tohtori Ville Auvinen (s.1966), organisaation ja johtamisen yliopisto-opettaja, teologian tohtori Heli Inkinen (s.1957), kansanedustaja, teologian tohtori Ilkka Kantola (s. 1957), Espoon hiippakunnan piispa, teologian tohtori Tapio Luoma (s.1962) ja Porvoon hiippakunnan piispa, dosentti Björn Vikström (s. 1963).

Arkkipiispan vaalin ensimmäinen kierros käydään torstaina 8. helmikuuta. Jos kukaan ehdokkaista ei saa yli puolta annetuista äänistä, toinen vaali käydään kahden eniten ääniä saaneen ehdokkaan kesken torstaina 1. maaliskuuta.

Arkkipiispaksi pyrkivien ilmoittautumisaika vaaliin umpeutui maanantaina 27. marraskuuta klo 15.00.