Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kauneimmat joululaulut löytyvät nyt keskitetysti

22.11.2017 14.41

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kaikista Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksista on koottu yhteenveto yleisön palvelemiseksi.

Tiedot löytyvät sekä seurakuntayhtymän Kirkko Porissa -Facebook -sivulta että nettisivuilta. Lukkarissa on yhtymän etusivulla oikealla puolella ylhäällä Kauneimmat joululaulut -vinjetti, jota klikkaammalla pääsee käsiksi yhteenvetoon.

Kauneimpia joululauluja esitetään seurakuntayhtymän tilaisuuksissa 30.11.-6.1. välisenä aikana. Perinteisesti Kauneimmat joululaulut on jouluaikana vetänyt kirkot täyteen.