Kauneimmat joululaulut löytyvät nyt keskitetysti

22.11.2017 14.41

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kaikista Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksista on koottu yhteenveto yleisön palvelemiseksi.

Tiedot löytyvät sekä seurakuntayhtymän Kirkko Porissa -Facebook -sivulta että nettisivuilta. Lukkarissa on yhtymän etusivulla oikealla puolella ylhäällä Kauneimmat joululaulut -vinjetti, jota klikkaammalla pääsee käsiksi yhteenvetoon.

Kauneimpia joululauluja esitetään seurakuntayhtymän tilaisuuksissa 30.11.-6.1. välisenä aikana. Perinteisesti Kauneimmat joululaulut on jouluaikana vetänyt kirkot täyteen.