Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Piispa Kalliala joutui perumaan tulonsa

22.11.2017 08.38

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala ei tuoreimman tiedon mukaan sittenkään pääse juontamaan Porin seurakuntakeskuksen 5. kerroksessa torstai-iltana 23. marraskuuta pidettävää reformaation merkkivuoden keskustelutilaisuutta, jonka aiheina ovat reformaation lisäksi kehitys, rauha, globaalius sekä ihmisoikeudet.

Tieto Kallialan peruutuksesta tuli aivan loppusuoralla. Tilaisuuden juontajana toimii alkuperäisen suunnitelman mukaan kirkkovaltuutettu ja järjestävän työryhmän jäsen Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymää klo 18.00 alkavan tilaisuuden keskustelijoina edustavat Keski-Porin seurakunnan kappalainen Tuija Kruus ja Porin yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Harri Saine.

Ulkopuolisena keskustelijana mukana on Kirkon Ulkomaanavun hallituksen puheenjohtaja, kansainvälinen asiantuntija Tarja Kantola.

Virikepuheenvuoron pitävät heidän lisäkseen Teljän seurakunnan kirkkoherra Kaisa Huhtala, SPR:n Satakunnan piirin toiminnanjohtaja Paula Ilén ja seurakuntayhtymän HTH-päällikkö ja yhteisen seurakuntatyön päällikkö Jari Suvila.