Ristin tie palaa porilaiseen pääsiäiseen

17.11.2017 10.01

Takavuosina esitettyä pääsiäisnäytelmää on toivottu takaisin jo pitkään.

Luther-näytelmän ohjaaja Matti Mäntylä kertoi Luther-näytelmän tekijöiden karonkassa torstaina 16. marraskuuta Rantakartanossa, että Ristin tie on otettu mukaan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän vuoden 2019 ja 2020 suunnitelmiin.

Ainakin suosittu näytelmä on ollut, koska Mäntylän mukaan häneltä on usein kyselty sen uudelleen esittämistä.

Lopullisen päätöksen asiasta tekee aikanaan Porin yhteinen kirkkoneuvosto.