Yhteisen kirkkoneuvoston budjettikokouksen päätökset

25.10.2017 14.51

Porin ev. lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui keskiviikkona 25. lokakuuta.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän talousarvioehdotus vuoden 2018 tilikauden tuloksesta on -586.355 euroa.

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan hyväksyä Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ja hautainhoitorahaston vuoden 2018 talousarvioehdotuksen sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille 2018–2020. Lisäksi yhteinen kirkkoneuvosto päätti pyytää vuoden 2018 talousarviosta sekä toiminta- ja taloussuunnitelmasta 2018–2020 seurakuntaneuvostojen sekä yhteistyötoimikunnan lausunnot marraskuun puoliväliin mennessä.

Muuten kokouksessa käsiteltiin pääasiassa henkilöstöasioita.