Rovastikunnallinen lähetyskoulutuspäivä

18.9.2017 08.03

Kankaanpäässä Hakoniemen leirikeskuksessa järjestetään lauantaina 28. lokakuuta klo 9–15 rovastikunnallinen lähetyskoulutus- ja virkistyspäivä.

Päivässä aiheina ovat “Oksastettuna oliivipuuhun – juutalaiset juurelle” sekä “Ensin juutalaisille – lähetystyö juutalaisten parissa”. Puhujina ovat Eeva Pouke, Ahti Iivonen ja Tuomo Talja.

Päivä on tarkoitettu kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille, erityisesti nuorille. Päivä on maksuton, ja se sisältää aamupalan, lounaan sekä päiväkahvin.

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot perjantaihin 20.10. mennessä Tuomo Taljalle numeroon 044 713 3513. Päivän järjestää Kankaanpään seurakunnan lähetystyö.