Työmaalta löydetyt luurangot haudataan Käppärään

14.9.2017 15.22

Porin entisen oluttehtaan rakennustyömaalta löydetyt muutama kymmenen ihmisen luurankoa siirretään Käppärän hautausmaalle.

Menossa olevien rakennustyömaan kaivaustöiden yhteydessä on löytynyt ihmisen luita paikalla aikanaan olleen vanhan hautausmaan jäljiltä. Kaivaustöiden päätyttyä ne haudataan kaikki yhdessä Käppärään.

Tässä yhteydessä haudalla pidetään myös rukoushetki.

Satakunnan Museon arkeologit olivat löytöjen vuoksi taannoin yhteydessä Porin ev.lut. seurakuntayhtymään, missä yhteydessä sovittiin myös jatkomenettelystä.