Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Työmaalta löydetyt luurangot haudataan Käppärään

14.9.2017 15.22

Porin entisen oluttehtaan rakennustyömaalta löydetyt muutama kymmenen ihmisen luurankoa siirretään Käppärän hautausmaalle.

Menossa olevien rakennustyömaan kaivaustöiden yhteydessä on löytynyt ihmisen luita paikalla aikanaan olleen vanhan hautausmaan jäljiltä. Kaivaustöiden päätyttyä ne haudataan kaikki yhdessä Käppärään.

Tässä yhteydessä haudalla pidetään myös rukoushetki.

Satakunnan Museon arkeologit olivat löytöjen vuoksi taannoin yhteydessä Porin ev.lut. seurakuntayhtymään, missä yhteydessä sovittiin myös jatkomenettelystä.