Muutosterassi päättyneen Suomi-Areenan kärkiantia

14.7.2017 18.46

Muutosterassi oli SuomiAreenan kirkollisen puolen yksi näkyvä elementti tänä vuonna.

SuomiAreenan kirkollisen toiminnan päättävässä Muutosterassin viikon yhteenvedossa MTV-lavalla perjantaina klo 14.20 Kaisa Kariranta haastatteli arkkipiispa Kari Mäkistä ja I varapuhemies Mauri Pekkarista.

Koontina viikon reilu tuhannesta muutosehdotuksesta esiin nousi mm. yhteisön, yhteisöllisyyden ja läsnäolon merkitys, sekä yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisy. Tärkeäksi koettiin, että ihminen huomattaisiin aina ihmisenä.

Kokonaisuudessaan Muutosterassi koettiin hyödylliseksi ja hyväksi väyläksi muutosehdotusten kuulemiselle.