Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Suomi-Areena käynnistyy tänään

10.7.2017 08.53

Kirkolle tämänkertainen Suomi-Areena on poikkeuksellisen tärkeä, sillä se on yksi tapahtuman pääjärjestäjistä.

Kirkollista antia riittää Suomi-Areenassa maanantaista perjantaihin. Kokonaisuus kattaa muun muassa Piispan torikahvit Kansalaistorilla, Piispan iltahetket Keski-Porin kirkossa, paneelikeskusteluja, Muutosterassin MTV-lavalla sekä virsi- ja viini-illan Raatihuoneella tiistai-iltana.

Paikalla on viikon aikana kahdeksan piispaa. Porin ev.lut. seurakuntayhtymän Kirkko Porissa -vene on Suomi-Areenan aikana liikkeellä pitkin kaupungin keskustaa.

Suomi-Areena päättyy kirkon osalta perjantaina klo 14.00 MTV-lavalla, jossa arkkipiispa Kari Mäkinen tekee yhteenvetoa viikosta erityisesti Muutosterassin osalta.