Pori Organ festivaali tänä ja ensi vuonna

19.6.2017 11.53

Tämän kesän Porin Organ festivaali keräsi Keski-Porin, Uudenkaupungin ja Siikaisten kirkkojen konsertteihin yhteensä noin 1 500 kuulijaa. Suurimpia yleisömenestyksiä olivat alkuviikon konsertit.

Ensi vuoden Pori Organ festivaali järjestetään ma 11.6. – su 17.6.2018.

Festivaalin ulkomaisia vieraita ensi kesänä ovat mm. Pariisin Notre-Dame katedraalin vastavalittu titulaire-urkuri Vincent Dubois, Gunnar Idenstam ruotsista sekä vuoden 2013 Prahan kansainvälisen kilpailun voittaja puolalainen Karol Mossakowski.