Vielä ehtii talkoisiin Kirkkopuistossa Soi -tapahtumaan

9.5.2017 15.05

Tulevana kesänä Pori Jazzin yhteydessä 12.-16. heinäkuuta pidettävään Kirkkopuistossa Soi-tapahtuman voi yhä ilmoittautua vapaaehtoiseksi.

Esimerkiksi kahvilaan, kolehdinkantoon ja liikenteenohjaukseen on edelleen mahdollista tulla palvelemaan.

Yhteyshenkilönä vapaaehtoisten ilmoittautumisessa on Kaisu Meusel, p. 040-821 6320 tai kaisumeusel@gmail.com.

Tähän mennessä vapaaehtoisia on tapahtuman järjestelyihin ilmoittautunut mukaan jo noin 160.