Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntakeskuksen viemärivika on saatu korjattua

5.7.2022 15.23

Porin seurakuntakeskuksen Itäpuiston puoleista siipeä koskenut viemäriputkiremontti on valmistunut ja rakennuksen viemärit ja vessat ovat isännöitsijä Reijo Lehden mukaan jälleen normaalissa käytössä.

Nyt menossa ovat Itäpuistossa sijaitsevan kaivannon täyttötyöt, jonka jälkeen paikka on määrä asfaltoida.

Putkirikko tapahtui toukokuun lopulla valurautaisen viemäriputken hajottua. Tilalle asennettiin korjaustöiden yhteydessä muoviputki. Itäpuiston puoleiset vessat olivat väliajan poissa käytöstä.