Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Keski-Pori ja Teljä menettävät kummatkin yhden paikan tulevassa kirkkovaltuustossa

2.6.2022 10.49

Keski-Pori ja Porin Teljä menettävät kummatkin yhden paikan ensi vuoden alussa aloittavassa uudessa yhteisessä kirkkovaltuustossa. Paikat menevät Meri-Porille ja Noormarkulle. Muutosten taustalla ovat seurakuntien väkimäärissä tapahtuvat muutokset.

Tulevassa kirkkovaltuustossa Keski-Porilla on 15, Porin Teljällä 13, Länsi-Porilla 10, Noormarkulla 7 ja Meri-Porilla kuusi paikkaa.

Porin yhteinen kirkkovaltuusto vahvisti paikkajaon keskiviikkoisessa kokouksessaan.