Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin seurakuntien kuoroille halutaan rahallista tukea Kirkon musiikkijuhlia varten

1.6.2022 21.20

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän halutaan tukevan porilaisia kirkkokuoroja niiden osallistumiskustannuksissa, jotka syntyvät ensi vuonna Kirkon musiikkijuhlille osallistuttaessa. Aloitteessa ei kuitenkaan esitetty mitään tarkempaa summaa, vaan se jätettiin päättävien elinten harkittavaksi.

Musiikkijuhlat pidetään Tampereella. Aloitteen esitteli valtuustossa kirkkovaltuutettu Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi.