Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntien lähetysmäärärahojen korotuksesta valtuustoaloite

1.6.2022 21.14

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ensi vuoden budjettiin määrättyihin lähetysmäärärahoihin halutaan 0,2 prosentin korotus. Kirkkovaltuutettu Hanna Lindberg esitteli keskiviikkona Porin yhteisessä kirkkovaltuustossa asiaa koskevan valtuustoaloitteen, jonka oli allekirjoittanut 27 kirkkovaltuutettua.

Lindberg perusteli aloitetta muun muassa lähetyskäskyllä sekä kansojen hyvinvoinnin parantamisella, mikä lähtee kohoamaan, kun evankeliumia saarnataan kaikkialla ja se otetaan vastaan ja kun samalla yleinen hyvinvointi alkaa parantua.