Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kirkkovaltuusto liputti digitaalisen hautapaikan hakuohjelman puolesta

1.6.2022 20.57

Porin yhteisen kirkkovaltuuston jäsenet ilmaisivat keskiviikkoisessa kokouksessaan periaatteellisen myönteisen kantansa tamperelaisen Citynomadin digitaaliseen paikannukseen perustuvaa hautapaikan hakuohjelmaa kohtaan. Pidetyissä puheenvuoroissa ohjelman puolesta liputettiin muun muassa siksi, koska sen katsottiin edustavan hyvää yleisöpalvelua.

Ohjelmaa esitteli valtuutetuille hautauspalveluiden ylipuutarhuri Sari Salow, jonka mukaan tarjous kattaisi kaikki Porin seurakuntien hautausmaat. Ohjelman hankinnasta koituisi 19 000 euron perustamismaksu, jonka päälle tulisi vielä 1 240 euron vuosimaksu sekä lisäksi kahdeksan sentin maksu kutakin uutta kirjattua vainajaan kohden.

Asia lähetettiin eteenpäin valmisteltavaksi.