Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Nollatulos tähtäimessä yhtymällä ensi vuodelle

28.4.2022 09.46

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yksiköiden ensi vuoden budjettien laadinnat ovat alkamassa. Yhteisen kirkkoneuvoston viime viikolla hyväksymän esityksen mukaisesti tavoitteena on nollatulos tälle vuodelle budjetoidun mukaisesti ja veroprosentin pysyessä 1,50:ssa.

Ensi vuoden verotuloarvio on 2,9 prosenttia viime vuoden toteutumaa pienempi.

Seurakunnat rakentavat omat budjettinsa yhteisen kirkkovaltuuston viime vuonna hyväksymän jakokaavan mukaisesti.