Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntayhtymä kilpailutti varojensa sijoitusyhtiön

27.4.2022 18.59

Porin yhteinen kirkkoneuvosto on valinnut rahastoyhtiö Mandatum Asset Managementin sijoittamaan seurakuntayhtymän varoja enintään kolmen miljoonan euron verran. Yhtiön keskimääräinen nettotuotto sijoitusehdotukselle viimeisen 3 vuoden (2019–2021) aikana keskimäärin vuodessa oli 12,77 prosenttia.

Kilpailutuksen taustalla on pankkien tapa periä korkokuluja, mikäli pankkitilin saldo nousee yli tietyn summan.