Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Lähetysmäärärahoja ei nosteta ensi vuonna

27.4.2022 18.46

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti Janne Heilimän esityksestä äänin 8-4 yhden äänestäessä tyhjää esittää kirkkovaltuustolle, että kirkon lähetysjärjestöille ja kansainväliseen diakoniaan varattua määrärahaa ei ensi vuonna nosteta 2,2 prosenttiin kirkollisverotuotoista.

Korotus olisi ollut 0,2 prosenttiyksikköä.

Perusteluna päätökselle on taloudellisen tilanteen kääntyminen huonommaksi ja epävarmuuden lisääntyminen.

Ennen kyseistä äänestystä hylättiin äänin 10-3 Miia Turusen esitys siitä, että koko asia olisi palautettu kokonaan uuteen käsittelyyn.