Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Pasi Virta Kokemäen vt. kirkkoherraksi

26.4.2022 14.59

Keski-Porin kappalainen Pasi Virta on määrätty Kokemäen seurakunnan kirkkoherran viransijaiseksi kesäkuun alusta alkaen ensi vuoden heinäkuun loppuun saakka.

Kokemäen kirkkoherran virasta virkavapaalla oleva Hannu Tomperi puolestaan on valittu Harjavallan seurakunnan kirkkoherran viransijaiseksi elokuun alusta yhdeksi vuodeksi eteenpäin. Kirkkoherra Tuomo Lindgren toimii saman ajan oman seurakuntansa seurakuntapastorina.