Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Pomarkun uuden kirkon muutostyöt alkavat toukokuussa

6.4.2022 13.56

Työt Pomarkun uuden kirkon muuttamiseksi monikäyttöiseksi alkavat toukokuussa.

Noin 350 000 euroa maksavien töiden arvioitu kestoaika on viisi kuukautta. Tarkoituksena on muun muassa rakentaa kahvitilat minikeittiöineen urkuparven alle, esteetön vessa kirkkosaliin ja vesipisteitä pitkin salia. Lisäksi audiovisuaalisuuteen on tulossa huomattava kohennus.

Väistötilana toimii remontin ajan Pomarkun vanha kirkko.

Tarkoituksena on pitkässä juoksussa luopua pappilasta ja tiivistää näin kiinteistömassaa.

Pomarkun uusi kirkko on Satakunnassa ensimmäinen kirkko, joka muutetaan monikäyttöiseksi. Remontin pääurakoitsijana toimii karvialainen Marko Mustajärvi Oy, jonka vastuulla ovat myös lvi-työt.