Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Jo kolmas erä ukrainalaisia odottaa Junnilassa pääsyä vastaanottokeskukseen

4.4.2022 13.50

Jo kolmas erä ukrainalaisia pakolaisia on saapunut Junnilan leirikeskukseen, kertoo Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen seurakuntatyön päällikkö Jari Suvila.

Pakolaiset tulivat paikalle viikonloppuna eikä Suvilalla tässä vaiheessa ole tarkkaa tietoa siitä, kauanko he viipyvät hätämajoituksessa ennen siirtymistään vastaanottokeskukseen. Yleensä ukrainalaiset ovat viipyneet Junnilassa 3-4 päivää.

Tällä kertaa pakolaisia saapui diakoniasihteeri Ulla Kallion mukaan Junnilaan 26 ja he ovat naisia ja lapsia. Junnilassa pakolaisten apuna on seurakunnan työntekijöitä, kymmenkunta vapaaehtoista Reposaaresta sekä lisäksi myös muualta tulleita vapaaehtoisia.