Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Junnilassa olevien ukrainalaisten ruokahuolto Länsi-Suomen Diakonialaitoksen vastuulle

1.4.2022 13.22

Länsi-Suomen Diakonialaitos Porissa ottaa vastuulleen Junnilan leirikeskuksessa olevien ukrainalaisten pakolaisten ruokahuollon 7. huhtikuuta alkaen, kertoo johtaja Heikki Arikka.

Diakonialaitos on myös jatkuvassa valmiudessa ottaa vastaan tässä sodassa vammautuneita ukrainalaisia sotainvalideja.

Henkilömääristä ei vielä ole tehty päätöstä. Nyt on olemassa päätös 20-30 hoitovuorokaudesta, mutta tarvittaessa lukua voidaan vielä tarkastella uudestaan.

Länsi-Suomen Diakonialaitos on epävirallisten tietojen mukaan maan ainoa sotainvalidien kuntoutuskeskus, joka on ottamassa vastaan ukrainalaisia sotainvalideja.