Kirkkopuistossa Soi 16.–17.7.2021

Kirkkopuistossa soi 2021 -tapahtuma koostuu vallitsevan pandemia-tilanteen takia kahdesta konsertista Keski-Porin kirkossa.

Pe 16.7. klo 19
Manna-Maria ja Lasse Heikkilä band
Mika Karola

La 17.7. klo 19
EXIT -unplugged

Tule paikalle kirkkoon KOKONTUMISRAJOITUKSIEN puiteissa
tai seuraa verkossa:  Facebook @kirkkopuistossasoiLinkki avautuu uudessa välilehdessä     -   Youtube:  Kirkkopuistossa Soi

Kahvila on avoinna molempina päivänä klo 14–21.

Ajantasaisin tieto Facebookissa:  https://www.facebook.com/kirkkopuistossasoi

Kirkkopuistossa SOI 2021 logokuva

Kirkkopuistossa Soi

on Porissa järjestettävä joka kesäinen hengellisen musiikin festivaali. Sen järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Viiden päivän pituinen tapahtuma koostuu Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa pidettävistä ilmaiskonserteista.

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1996 Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa toteutettu hengellisen musiikin festivaali, jonka järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Kahden päivän mittainen tapahtuma koostuu heinäkuun puolivälissä samaan aikaan SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa pidettävistä ilmaiskonserteista.

Tapahtuma on kasvanut yli 20 vuoden aikana länsirannikon suurimmaksi vuosittaiseksi hengelliseksi tapahtumaksi ja tärkeäksi kesäiseksi kohtaamispaikaksi. Laadukkaan hengellisen musiikin ja puheenvuorojen kautta halutaan koota kristittyjä yhteen yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen, rohkaista ihmisiä elämään Jumalan yhteydessä sekä kohdata satunnaisia ohikulkijoita. Kirkkopuistossa Soi tapahtumalla halutaan myönteisellä tavalla osallistua Keski-Porin kirkon alueella paljon väkeä jokirantaan keräävään Porin superviikkoon.

Sanan ja sävelten ohella tapahtumassa voi nauttia maineikkaan Kirkkopuistokahvion maukkaista tuotteista, asiakasystävällisestä hinnoittelusta ja korkealuokkaisesta palvelusta.

Kirkkopuistossa Soi järjestetään kokonaan vapaaehtoisten voimin. Pelkästään kahvilassa vapaaehtoisia on mukana noin 60 ja yhteensä tapahtumaa on tekemässä pari sataa talkoolaista. Konsertit ovat kaikille ilmaisia. Niissä kerätään vapaaehtoinen kolehti paikallisen kristillisen järjestötoiminnan ja lähetystyön tukemiseen sekä tapahtuman kulujen kattamiseen.