Kirkkopuistossa Soi 15.–17.7.2022

Katso esittelyvideo:
https://www.facebook.com/KirkkoPorissa/videos/kirkkopuistossa-soi-video/422973496056934Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pe 15.7.2022

klo 18
Eve ja Ossi

klo 19
Maksetut Viulut

klo 20
Pro Fide

 

La 16.7.2022

klo 17
Pentti Hietanen & Lasse Heikkilä band

klo 19
Kristiina Brask & band

klo 21
PoKri-gospel
Antti Sarpila ja yllätysartisteja

Kahvila:

- pe–la klo 12 alkaen

 Pikkulava :

-pe ja la klo 12 alkaen: puhetta ja musiikkia tasatunnein
 

Su 17.7.2022

Kahvila  klo 11.30–
Tervetuloa kirkkokahville

Pikkulava:
- sunnuntaina konsertit klo 12 ja 13

 

Ajantasaisin tieto Facebookissa:  https://www.facebook.com/kirkkopuistossasoi

 

 

Kirkkopuistossa Soi

on Porissa järjestettävä joka kesäinen hengellisen musiikin festivaali. Sen järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Viiden päivän pituinen tapahtuma koostuu Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa pidettävistä ilmaiskonserteista. 

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1996 Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa toteutettu hengellisen musiikin festivaali, jonka järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Kahden päivän mittainen tapahtuma koostuu heinäkuun puolivälissä samaan aikaan SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa pidettävistä ilmaiskonserteista. 

Tapahtuma on kasvanut yli 20 vuoden aikana länsirannikon suurimmaksi vuosittaiseksi hengelliseksi tapahtumaksi ja tärkeäksi kesäiseksi kohtaamispaikaksi. Laadukkaan hengellisen musiikin ja puheenvuorojen kautta halutaan koota kristittyjä yhteen yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen, rohkaista ihmisiä elämään Jumalan yhteydessä sekä kohdata satunnaisia ohikulkijoita. Kirkkopuistossa Soi tapahtumalla halutaan myönteisellä tavalla osallistua Keski-Porin kirkon alueella paljon väkeä jokirantaan keräävään Porin superviikkoon.

Sanan ja sävelten ohella tapahtumassa voi nauttia maineikkaan Kirkkopuistokahvion maukkaista tuotteista, asiakasystävällisestä hinnoittelusta ja korkealuokkaisesta palvelusta. 

Kirkkopuistossa Soi järjestetään kokonaan vapaaehtoisten voimin. Pelkästään kahvilassa vapaaehtoisia on mukana noin 60 ja yhteensä tapahtumaa on tekemässä pari sataa talkoolaista. Konsertit ovat kaikille ilmaisia. Niissä kerätään vapaaehtoinen kolehti paikallisen kristillisen järjestötoiminnan ja lähetystyön tukemiseen sekä tapahtuman kulujen kattamiseen.