Kirkkopuistossa Soi 14.–16.7.2023

Pe 14.7.2023

klo 16
Houseband
  - yhteislaulut 

klo 17
Kristoffer Streng

klo 20
Pietari Savolainen 

klo 21
Nina Åström

La 15.7.2023

klo 12
Tampere Gospel Big Band

klo 13
Yjame

klo 16
Pienlähettiläs 

klo 17
Johanna Iivanainen

klo 20
Juhani Tikkanen 

klo 21
Maksetut Viulut

Su 16.7.2023

klo 12
Musiikkiteatteri Valkia 

klo 13
Summa band
 

Ajantasaisin tieto Facebookissa:
 https://www.facebook.com/kirkkopuistossasoi

––––––––––––––––––––––––––

Kirkkopuistossa Soi

on Porissa järjestettävä joka kesäinen hengellisen musiikin festivaali. Sen järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Nykyisin viikonlopun pituinen tapahtuma koostuu samaan aikaan Pori Jazzin kanssa Keski-Porin kirkon puistossa pidettävistä ilmaiskonserteista. 

Tapahtuma on kasvanut vajaan 30 vuoden aikana länsirannikon suurimmaksi vuosittaiseksi hengelliseksi tapahtumaksi ja tärkeäksi kesäiseksi kohtaamispaikaksi. Laadukkaan hengellisen musiikin ja puheenvuorojen kautta halutaan koota kristittyjä yhteen yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen, rohkaista ihmisiä elämään Jumalan yhteydessä sekä kohdata satunnaisia ohikulkijoita. Kirkkopuistossa Soi tapahtumalla halutaan myönteisellä tavalla osallistua Keski-Porin kirkon alueella paljon väkeä jokirantaankin keräävään Porin superviikkoon.

Sanan ja sävelten ohella tapahtumassa voi nauttia maineikkaan Kirkkopuistokahvion maukkaista tuotteista, asiakasystävällisestä hinnoittelusta ja korkealuokkaisesta palvelusta. 

Kirkkopuistossa Soi järjestetään kokonaan vapaaehtoisten voimin. Pelkästään kahvilassa vapaaehtoisia on mukana noin 60 ja yhteensä tapahtumaa on tekemässä pari sataa talkoolaista. Konsertit ovat kaikille ilmaisia. Niissä kerätään vapaaehtoinen kolehti paikallisen kristillisen järjestötoiminnan ja lähetystyön tukemiseen sekä tapahtuman kulujen kattamiseen.

Kirkkopuistossa Soi -ohjelma 2023