Kirkkopuistossa Soi 2020 peruuntui

Kirkkopuistossa soi -tapahtuma on peruttu kesän 2020 osalta koronaviruksen vuoksi. Päätös tehtiin huhtikuussa, heti kun hallituksen 22.4. julkistamat linjanvedot kaikkien yli 500 henkeä kokoavien kesätapahtumien suhteen olivat selvillä.

Ohjelmatoimikunnan puheenjohtajan Hanna Lindbergin mukaan on mahdollista, että organisaatio järjestää myöhemmin tilanteen normalisoiduttua jotain korvaavaa ohjelmaa ennen ensi vuoden kesää.

2019 Kirkkopuistossa soi -tapahtuma keräsi järjestäjien mukaan paikan päälle 7 700 henkeä, kun vastaava luku vuotta aiemmin oli 5 350.

Oheisessa arkistokuvassa yleisö seuraamassa Jipun esiintymistä tapahtumassa heinäkuussa 2018. Kuva Tiina Miettinen.

Kirkkopuistossa SOI -tapahtuman yleisöä puiden varjossa

Kirkkopuistossa Soi

on Porissa järjestettävä joka kesäinen hengellisen musiikin festivaali. Sen järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Viiden päivän pituinen tapahtuma koostuu Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa pidettävistä ilmaiskonserteista.

Kirkkopuistossa SOI -ohjelmakirja 2019Kirkkopuistossa SOI päiväkohtainen ohjelma 2019

Huom!

• Pe 19.7. klo 14.45 Sinikka Hännikkälän tilalla Markku Ollila, Palmgren-opiston rehtori, baritonitorvi
  •  La 20.7. klo 12.45 Sinikka Hännikkälän tilalla Markku Ollila, Palmgren-opiston rehtori, baritonitorvi

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1996 Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa toteutettu hengellisen musiikin festivaali, jonka järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Viiden päivän mittainen tapahtuma koostuu heinäkuun puolivälissä samaan aikaan SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa pidettävistä ilmaiskonserteista.

Tapahtuma on kasvanut yli 20 vuoden aikana länsirannikon suurimmaksi vuosittaiseksi hengelliseksi tapahtumaksi ja tärkeäksi kesäiseksi kohtaamispaikaksi. Laadukkaan hengellisen musiikin ja puheenvuorojen kautta halutaan koota kristittyjä yhteen yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen, rohkaista ihmisiä elämään Jumalan yhteydessä sekä kohdata satunnaisia ohikulkijoita. Kirkkopuistossa Soi tapahtumalla halutaan myönteisellä tavalla osallistua Keski-Porin kirkon alueella paljon väkeä jokirantaan keräävään Porin superviikkoon.

Sanan ja sävelten ohella tapahtumassa voi nauttia maineikkaan Kirkkopuistokahvion maukkaista tuotteista, asiakasystävällisestä hinnoittelusta ja korkealuokkaisesta palvelusta.  Tapahtuman aikana vanhemmat voivat jättää lapset ilmaiseen ja valvottuun lapsiparkkiin ja osallistua Kirkkopuiston konsertteihin.  Alueelta löytyy myös ensiapu- ja info-pisteet sekä keskusteluja varten rukouspalvelu.

Kirkkopuistossa Soi järjestetään kokonaan vapaaehtoisten voimin. Pelkästään kahvilassa vapaaehtoisia on mukana noin 60 ja yhteensä tapahtumaa on tekemässä pari sataa talkoolaista. Konsertit ovat kaikille ilmaisia. Niissä kerätään vapaaehtoinen kolehti paikallisen kristillisen järjestötoiminnan ja lähetystyön tukemiseen sekä tapahtuman kulujen kattamiseen.

Kahvila avoinna: to-pe klo 12-23, la klo 12-23 ja su klo 11-16, tervetuloa

Kirkkopuiston muut palvelut