Hyppää sisältöön

Oppilaitostyöntekijät
koko kampuksen väkeä varten!

Me oppilaitostyöntekijät haluamme olla tukena oppilaitosten arjessa. Olemme osallisina oppilaitosten hyvinvointiryhmissä sekä erilaisissa oppilaitosten tapahtumissa. Työmme tarkoitus on edistää ja tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja jaksamista. Lisäksi palvelemme myös oppilaitosten henkilökuntaa. Teemme yhteistyötä myös opiskelijajärjestöjen kanssa, jotka pitävät meidän tietoisina opiskelijoiden arjesta!

Oppilaitostyöntekijöiden kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa opiskeluun ja elämään liittyvistä asioista. Elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, jolloin on hyvä päästä puhumaan asioista jonkun ihmisen kanssa. Olemme käytettävissä, jos tarvitset kuuntelijaa ja ihmistä pohtiessasi elämän pieniä ja suuria kysymyksiä. Meidän kanssamme voit keskustella esimerkiksi opintoihin, ihmissuhteisiin, jaksamiseen ja elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Voit puhua meille myös hengellisistä, henkisistä ja maailmankatsomuksellisista asioista, jos ne mietityttävät. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Emme ilmoita mitään esimerkiksi KELAlle tai oppilaitoksellesi.

Oppilaitostyö on kaikkia ihmisiä kunnioittavaa ja haluamme tarjota turvallisen kohtaamisen riippumatta vakaumuksestasi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, laittamalla viestiä vaikka WhatsApissa tai varaamalla ajan sähköisen ajanvarauksen kautta. Ole rohkeasti yhteydessä, älä jää yksin! Siunausta elämääsi! 

Terveisin Oppilaitostyöntekijät
Johanna Heikki 

 

”Kampusten väkeä varten!”

 

tapahtuman taitettu mainos

 

Varaa aika ja tule juttusille!

Voit varata keskusteluajan oppilaitostyöntekijän kanssa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, jos se on sinulle helpompaa.

Meihin voi edelleen olla myös yhteydessä puhelimitse ja esimerkiksi sähköpostilla.
 

Klikkaa itsesi tästä ajanvaraukseemmeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Ota yhteyttä

Oppilaitosdiakoni
Porin seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Oppilaitosteologi
Porin seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Eteläpuisto 10 B
28100 Pori

Oppilaitostyö, Nuorten aikuisten työ