Porin ev.lut.  seurakuntien somelinkkejä

Jumalanpalveluksia striimataan pääsääntöisesti Facebookkiin, mutta myös Youtubeen.

Keski-Porin seurakunta

Länsi-Porin seurakunta

Meri-Porin seurakunta

Noormarkun seurakunta

Porin Teljän seurakunta

Alle on listattu seurakuntien yhteisestä viikkoilmoituksesta lauantain 24.7. ja sunnuntain 25.7. jumalanpalvelusten tiedot. *-merkityt striimataan ko. seurakunnan Facebook-sivulle.

Konfirmaatiomessut
Lauantai 24.7.

• Klo 11 Teljä, Pienryhmä, Olli-Matti Vuori, Ylitalo-Maunula. (vain nuoret ja heidän läheisensä)

Sunnuntai 25.7.

• klo 10 Länsi-Pori * (myös Youtube), Kärmeranta, Lipping. Pihlava, Pinomäki, Grönlund, Johansson. (vain nuoret ja heidän läheisensä)

• Klo 10 ja 12 Noormarkku *, Laitinen, Lahti.

• Klo 11.30 ja 13 Teljä, PT5, Auvo Klemetti, R-L Saravuoma, Heinonen, Ylitalo-Maunula. (vain nuoret ja heidän läheisensä)

• Klo 14 Keski-Pori, Johansson, Holkko.

* striimaus Facebookissa

Konfirmaatiomessut ensisijaisesti nuorille ja heidän läheisilleen turvavälien takaamiseksi.

Messu la 24.7.

• klo 10 Lavia. Koiviston sukuseura ry:n 30-vuotisjuhlamessu. Pirkko Vatanen, Osmo Vatanen, Minna Järvinen. Kaikille avoin.

Jumalanpalvelukset su 25.7.

Sanajumalanpalvelus

• klo 10 Ahlainen *, kesäasukkaiden kirkkopyhä, kansanlaulukirkko, Hannus, Tuomisalo, Saarinen, kirkkokahvit.
  • Klo 12 Reposaari, Hannus, Grönlund.

• klo 10 Keski-Pori *, Johansson, Holkko.
  • klo 10 Teljä *, Kavasto, Björklund, Ylitalo-Maunula.
  • Klo 13 Pomarkku * (vanha kko), Järvinen, Lahti.
  • Klo 16 Väinölä, Mikko Lempinen. Klo 18 Lavia *, kesäasukkaiden kirkkopyhä, Järvinen, kansanlaulukirkkolauluja, musiikissa Äijö, Rampa, Viitala ja Pitkänen, kirkkokahvit Lavian maatalousnaiset.

* striimaus Facebookissa