Lavian seurakunta

Yli 190 vuotta ovat lavialaiset saaneet kokoontua omaan kirkkoonsa, nähdä erilaisten aikojen tulevan ja menevän. Tärkein on kuitenkin aina säilynyt: Evankeliumi, joka on muuttumaton ja tuo toivon ihmisen elämän arkeen ja juhlaan. Yhdessä elämällä ja jakamalla kokemuksiamme ja elämän todellisuutta, kannamme itse kukin evankeliumin todellisuutta oman arkemme keskelle.

Näiltä sivuilta löydät tiedot siitä, mitä seurakunnassamme tapahtuu. Tietoja löytyy myös Facebookista (Linkki sinne sivun alareunasta) Samoin Alueviestistä ja maanantain Kankaanpäänseutu-lehdestä.

Anna-Kaisa Hautala

Viikottain

Messu sunnuntaisin klo 10, poikkeukset näet seurakuntatiedoista

Varhaisnuorten kerho maanantaisin klo 15.30–17

Avoin päiväkerho tiistaisin klo 9.30–11.30

Tämmösten Tupa (Keskustie 3) avoinna kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa varten perjantaisin klo 9.30–12

Kuukausittain

Raamatun äärellä -keskusteluryhmä naisille kuukauden 1. maanantai klo 14 srk-kodissa

Miesten Raamattupiiri kuukauden toiseksi viimeinen torstai klo 19  srk-kodissa

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.
Seurakuntatoimisto on avoinna ma klo 14–17 ja pe klo 9–12.

Anna-Kaisa Hautala

Pirjo Koivisto