Lapsille ja perheille

”Sallikaa lasten tulla” (Mark.10:14)

Seurakunta on kasvupaikka, syli ja koti. Toiminnallamme haluamme olla tukemassa perheiden kristillistä kasvatusta. Kanssamme voit keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista.

Jeesus otti luokseen lapsia ja siunasi heitä. Hän asetti lapsen ihmettelevän, luottavaisen ja innostuneen elämänasenteen uskon esikuvaksi myös aikuisille. Otamme lapsen kysymykset todesta ja annamme niille tilaa. Luomme mahdollisuuksia ihmettelyyn ja hiljentymiseen pyhän äärellä.

Koska pieni on suurin (Matt.18:2-4)

Kaikki mukaan Puuhakerhoon!

Katso myös:

Pietarin kalansaalis

Teljän kirkkosalissa, kastepaikan vieressä, on Pietarin kalansaalis -kasteverkko.

Jumalanpalveluksessa joka sunnuntai ripustetaan edellisenä sunnuntaina kastettujen lasten nimikkokalat kasteverkkoon. Kasteperheitä kutsutaan ripustamaan oman lapsensa nimikkokala.

Kaste on lahja ja Jeesukselta katsekäskyssään antama tehtävä. Kasteessa Jumala itse astuu alas tavallisten ihmisten todellisuuteen, lahjoittaa Pyhän Henkensä ja armonsa sekä siunauksensa ihmisen elämään lujaksi turvaksi.

Päiväkerholaiset ovat mukana toteuttamassa kasteverkkoa maalaamalla verkkoon ripustettavat kastekalat.

Tervetuloa rukoilemaan kastettujen puolesta ja osallistumaan sunnuntain jumalanpalveluksiin koko perheen voimin!

Pietarin kalansaalis -kasteverkko Teljän kirkkosalissa.
Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1-3