Nimikkolähetit

Teljän seurakunnan nimikkolähettejä löytyy tällä hetkellä Israelista, Tansaniasta, Kreikasta ja Singaporesta. Israelissa tuemme myös Suomen Lähetysseuran FELM-keskuksen työtä. Suomen Pipliaseuran kautta tuemme Kiinassa tehtävää raamattutyötä. Japanissa saamme olla mukana Ananin ja Awajin seurakuntien työn tukemisessa. Lapsi- ja nuorisotyö tukee Dar al-Kaliman kummikoulua Betlehemissä Suomen Lähetysseuran kautta sekä Kylväjän urheilulähetystyötä Mongoliassa.

Kotimaanlomillaan nimikkolähetit vierailevat Teljässä kertomassa työnsä vaiheista. Erityisesti jumalanpalveluksissa, lähetyspiireissä ja -tilaisuuksissa rukoillaan heidän puolestaan.

Järjestämme kirkkokahveja, ohjelmallisia lähetyshetkiä, myyjäisiä ja paljon muuta. Jouluisin lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimpia joululauluja. Joulumyyjäiset ovat aina odotettuja tapahtumia. Yhdessä valmistamme niihin myytäväksi käsitöitä, leivonnaisia, leipää, laatikoita, kortteja... Vain mielikuvitus on rajana, ja jokaisen panos on arvokas.

Teljän seurakunnan lähetystyötä suunnittelevat lähetyspastori ja lähetyssihteeri yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa. Vapaaehtoiset toimivat aktiivisesti mukana mm. kirkkokahvien toteuttamisessa. Lähetyssihteeri ja -pastori pyrkivät työssään tavoittamaan eri-ikäisiä seurakuntalaisia ja kannustamaan heitä oman paikan löytämiseen lähetystyössä.

Tule sinäkin rohkeasti mukaan kotiseurakuntasi lähetystyöhön!

Suomen Lähetysseura

• Mari ja Seppo Paulasaari, Israel (kuvassa)
  • Hanna Londo perheineen, Tansania
  • FELM-keskus Israelissa

Ev.lut. Lähetysyhdistys Kylväjä

• Minna Aro, Kreikka

Medialähetys Sanansaattajat ry

• Päivi ja Ilkka Kastepohja, Singapore
  • Toivoa naisille -ryhmä tukee Intian oriyankielisiä radio-ohjelmia

Suomen ev.lut. Kansanlähetys

• Ananin ja Awajin seurakunnat Japanissa

Suomen Pipliaseura

• Kiinan raamattulähetystyö

Kummityö

Porin Teljän seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö tukee Dar al-Kaliman kummikoulua Betlehemissä Suomen Lähetysseuran kautta sekä Kylväjän urheilulähetystyötä Mongoliassa.

Lähetysesite

Lataa tästä Porin Teljän seurakunnan lähetysesite.

Paulasaaren perhe.