Varhaisnuoret

Toimintaa 7–14 -vuotiaille:

”Anna minun nousta taas
uskon siiville.
Sinä kannat, johdatat.
Jeesus, rohkaise.”

Anna-Mari Kaskinen

Me Porin Teljän seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät teemme kristillistä julistus- ja kasvatustyötä 7–14 -vuotiaiden parissa. Tuemme työssämme kotien kristillistä kasvatusta.

Järjestämme kerhotoimintaa, johon hankimme ja koulutamme myös vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat kouluvuoden aikana. Avustamme koulujumalanpalvelusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kouluvierailuja. Leiri- ja retkityössä toimimme yhteistyössä muiden Porin ev.lut. seurakuntien kanssa. 

Terveisin nuorisotyönohjaajat Eeva Nurmenniemi ja Vesa Saarela

 

Varhaisnuorten kerhot:

Seurakunnan kerhot ovat ilmaisia. Emme kokoonnu talvilomaviikolla emmekä viikoilla 15 ja 16 (pääsiäinen). Kerhot päättyvät viikolla 19.

Kerhoihin (poislukien lapsikuoro ja iltakerho) ilmoittaudutaan tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

maanantai

Luova kerho 7-14 -vuotiaille maanantaisin klo 16-17.30 Väinölän kirkolla. Kerhossa luodaan taidetta ja koriste-esineitä kokeillen eri tekniikoita. Tässä kerhossa saa toteuttaa omia visioita! Alussa hartaus. 

Lautapelikerho ajalla: 6.3 - 15.5.2023 7-12 vuotiaille maanantaisin Teljän kirkolla kello 13 - 16 välisenä aikana. Kerhoon voi tulla oman aikataulun mukaisesti ja voit olla haluamasi ajan. Kerhossa pelataan erilaisia lautapelejä. Oman pelin voi ottaa mukaan. Ilmoittautuminen. Lisätiedot Essi Murto p.0400309796

Keppihevoskerho ajalla: 6.3 - 15.5.2023 7-12 vuotiaille maanantaisin 17-19 Teljän kirkolla. Kerhossa tehdään oma keppihevonen sekä sille erilaisia tarvikkeita. Ilmoittautuminen kirkkoporissa.fi sivujen kautta. Lisätiedot Essi Murto p.0400309796

tiistai

Kokkikerho 1.-2. -luokkalaisille tiistaisin klo 13-14.30 Väinölän kirkolla sekä

Kokkikerho 3.-6. -luokkalaisille tiistaisin klo 15-16.30 Väinölän kirkolla.

Kokkikerhoissa kokataan, maistellaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Alussa yhteinen hartaus. Kokkikerhoa ovat ohjaamassa Eeva ja Susan. 

Iltakerho 3-8 -vuotiaille tiistaisin klo 17-19 Teljän kirkolla. Ilmoittautuminen linkistä https://mvs.fi/srk/pori/url/bWPpz7n52MLinkki avautuu uudessa välilehdessä

keskiviikko

Pienoismallikerho 7-14 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 18–19.30 Väinölän kirkolla. 

Lasten ja varhaisnuorten kuoro Tuhannet sydämet kokoontuu Väinölän kirkolla keskiviikkoisin klo 17–17.45. Kuoroa johtaa kanttori Pia Ylitalo-Maunula. Kuorossa saa uusia ystäviä, oppii uusia lauluja, pääsee kuoroleireille sekä silloin tällöin esiintymään lähinnä seurakunnan tilaisuuksissa.

Teljän iltapäiväkerho ajalla 1.3 - 17.5.2023 7 - 12 vuotiaille keskiviikkoisin Teljän kirkolla ja toimii klo 13-16. Kerhoon voi tulla oman aikataulun mukaisesti, kerhotoiminnan aikana. Kerhossa pientä välipalaa. Toimintaa lasten toiveita kuunnellen, pelejä, askarteluja ym. Lisätiedot Essi Murto p. 0400309796

perjantai 

Varhaisnuorten sählykerho ja isä-lapsi sähly, Väinölän koulu (Luodont. 1) perjantaisin klo 18-19.30

 

sunnuntai

Pyhäkoulu Teljän kirkolla sunnuntaisin klo 10-10.30. Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus ja osa kirkon kasteopetusta. Näistä lähtökohdista käsin toimimme sekä arkena että sunnuntaina. Kaikki lapset ovat tervetulleita! Lapsi voi osallistua 3–4 -vuotiaasta alkaen ilman omaa aikuista. 

 

Katso myös

Lastenkirkko.fi -sivusto pitää sisällään mielenkiintoista materiaalia ja pelejä lapsille. Jos Minecraft -peli on mieleesi, käy katsomassa Fisucraft.fi -sivua.

Vuosittaisia tapahtumia

Oman seurakunnan Kymppikirkko Teljän kirkossa.

Kaikkien Porin seurakuntien yhteiset 10-synttärit järjestetään syksyisin Porin seurakuntakeskuksessa. Henkilökohtainen kutsu lähetetään seurakunnan jäsenille.

Jouluvaellukselle kutsutaan alueemme neljäsluokkalaiset yhdessä opettajan kanssa Porin seurakuntakeskukseen marraskuussa.

Katso myös: Yhteisen seurakuntatyön varhaisnuorten toiminta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Porin Teljän seurakunta

Varhaisnuorisotyö, yhteydet partiolippukuntiin.