Hyvää uutta vuotta 2022!

Varhaisnuorten kerhotoiminta jatkuu tammikuussa viikolla 3.

Uusi kepparikerho alkaa tammikuussa! Ilmoittautuminen on nyt auki  ja jatkuu 23.1.2022 saakka.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: Ilmoittautuminen kerhoon!

Kepparitreenit on uusi keppihevosharrastuksesta innostuneille, kouluikäisille tarkoitettu kerho. Se kokoontuu joka toinen torstai Länsi-Porin kirkon liikuntasalissa, alkaen 27.1.2022. Kerhossa touhutaan kaikkea mukavaa, mikä liittyy keppareihin, treenaillaan vaikka estehyppyä, yms. Mukaan kerhoon voi ottaa oman kepparin, mutta jos sellaista ei ole, voi mukaan tulla silti. Tervetuloa mukaan uudet harrastajat, sekä kokeneemmat konkarit!

Syksyllä alkaneet Askartelukerho, Nerf-kerho ja Kokkikerhot jatkuvat edelleen kevääseen saakka. Kerhot ovat yhteisiä tytöille ja pojille. Lisätiedot kerhoista ja ilmoittautumisista löydät näistä linkeistä pojille ja tytöille. Vapaita paikkoja voit tiedustella nuorisotyönohjaajalta (yhteystiedot alempana sivulla).

Kerhoissa leikitään, pelataan, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Erilaisissa teemakerhoissa tehdään erilaisia teemoihin liittyviä asioita. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa. Kaikissa kerhoissa on pieni hartaushetki, eli kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Kerhoja ohjaavat nuorisotyönohjaaja sekä nuoret kerhonohjaajat. Kerho- ja muissa asioissa nuorisotyönohjaajiin voi olla yhteydessä puhelimella soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla

Varhaisnuorten kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat pääasiassa Länsi-Porin kirkolla, tai Pietniemen seurakuntatalolla.

Toimintaa voi seurata myös instagramista lansiporinkirkkojunnut.

Youtubesta löydät kanavan "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Facebookissa Länsi-Porin seurakunta

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja, yhteystiedot alla olevan kuvan vieressä.

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja peli-Ilta perheille Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuukaudessa. Kevään 2022 päivät ovat; 2.2., 2.3., 6.4. ja 4.5.

Koronatilanteen vuoksi saatamme joutua perumaan toimintaamme! Seuraa näitä sivuja ja tapahtumakalenteriamme saadaksesi tietoa muutoksista.

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2021 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta.

Katso myös:

Varhaisnuorisotyön mainos