Varhaisnuoret

Tyttöjen ja poikien kerhot ovat nyt kesätauolla. Kerhojen ilmoittautumiset alkavat elokuussa ja kerhot jatkuvat syyskuussa. Kesällä on mahdollisuus leireillä Silokalliolla (kirkkoporissa.fi, leirit).

Länsi-Porin seurakunta tarjoaa monipuolista kerhotoimintaa 7–14 -vuotiaille pojille ja tytöille.

Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Kokkikerhoissa kokkaillaan, Nerf-kerhossa pelataan Nerf-aseilla ja Sählykerhossa pelataan sählyä. Tehdään mukavia juttuja yhdessä.

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteissä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo sekä Lattomeren kirkko).

Kerhoihin ilmoittaudutaan joko paikan päällä tai netissä. Ilmoittautumislinkit ja muut tärkeät tiedot kerhoista ja ajankohdista löytyvät, klikkaat "toimintaa tytöille" tai "toimintaa pojille" sivun vasemmasta reunasta.

Kokkikerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina ja sähly- ja NERF-kerhoista vastaa vs.nuorisotyönohjaaja Jonathan.

Keskiviikkoisin:

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdän omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset (sekä pojat että tytöt) pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20-00 seuraavina päivinä: 5.6.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa. Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2019 aikana 10-vuotta täyttäville 13.10.2019 ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista. Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta tai Jonathanilta.

Katso myös:

Kirkontornikuva