Nuortenilta

Noin joka toinen perjantai kello 18.30–22.00 Pietniemen seurakuntatalolla. Kevään 2023 nuorten illat ovat: 20.1., 27.1., 10.2., 10.3., 24.3., 31.3., 28.4., 12.5. ja 19.5.!  

26.5. päätämme kevätkauden nuorten kevätjuhlaan Länsi-Porin kirkolla kello 18-22! 

 

Nuorten ilta on Länsi-Porin seurakunnan alueella asuvien kristittyjen nuorten viikon kohokohta! Toki iltoihin saa tulla vaikka ei asuisi seurakunnan alueella tai niin kokisi olevansa kristitty. Kaikki nuoret ovat tervetulleita!

 

Kun vietämme iltaa Pietniemessä, teemme sen vähän pidemmän kaavan mukaan. Illan aikana on lyhyt työntekijän pitämä raamattuaiheinen opetus, ehkä pientä purtavaa ja illan päättyessä iltahartaus. Mutta eihän näihin nyt sentään koko ilta mene, eihän? No ei! Välissä on hyvää aikaa hengailla ja pelailla kavereiden kanssa. Tarjolla on talon puolesta hullun iso kasa lautapelejä ja ilmakiekkopöytä. Joskus myös porukka keksii jotain muuta hauskaa tekemistä!

Illoissa on mukana seurakunnan nuorisotyötä tekeviä, joten jos mieltäsi painaa jokin asia tai haluat muuten jutella, tule käymään! Ovet ovat auki kello 18:30-22. Voit tulla paikalle silloin kun itse ehdit tai haluat. Samoin jos pitkä kouluviikko alkaa väsyttämään aikaisin tai jossain on paremmat bileet (tuskinpa), niin voit jatkaa matkaa kun siltä tuntuu. 

 

Jos on sellainen fiilis, että seurakunnan nuorten toiminta on leimiä ja kaipaa piristystä, heitä viestiä vaikka Hansille ja kerro ideasi, niin tehdään illoista vieläkin huikeampia!

Ota yhteyttä

Vs. nuorisotyönohjaaja
Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori
Nuorisotyönohjaaja
Länsi-Porin seurakunta

7-14-vuotiaiden kerhot, leirit ja muut tapahtumat

Lapsi- ja nuorisotyönohjaaja
Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori