Perheet

Tervetuloa tutustumaan Porin Teljän seurakunta lapsille ja perheille fb-sivuille.

Me perhetyössä olemme perheiden rinnalla niin arjessa kuin pyhässä, ilossa ja surussa.

Perhetyö on laaja-alaista toimintaa vauvasta vaariin.  Perhetyö on monipuolista toimintaa perheitä tukien kristillisellä arvopohjalla. Perheiden rinnalla kulkemista, kuunnellen ja tukien arjenkysymyksissä, kaste- ja kasvatuskumppanuudessa.

Kutsumme perheitä seurakunnan tilaisuuksiin, tapahtumiin ja erityisesti sunnuntaisin järjestettäviin jumalapalveluksiin Teljän kirkolle klo 10.

Kastettu lapsi voi osallistua ehtoolliselle yhdessä saattajansa kanssa, kun hänelle on kerrottu ehtoollisen merkityksestä. Ikärajaa ehtoolliselle ei ole. Alttarilla lapsi voi saada myös siunauksen.

Porin Teljän kirkon kirkkosalin hiljainen leikkinurkkaus Nooan arkki voi houkutella lasta myös oleilemaan ja lueskelemaan kirjoja Jumalanpalveluksen aikana yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.

Lapsille on oma pyhäkoulu jumalanpalveluksen aikana Teljän kirkolla. Pyhäkouluista ja paikoista enemmän pyhäkoulun sivuilla.

Liikutaan yhdessä -perheille.

Ohjelmassa on liikuntaa monipuolisesti .Satujumppaa, liikuntavälineitä innoittamassa liikkumiseen, "Piirrän sinuun tarinan"- kosketushieronta, yhdessäolon ja liikunnan iloa, loppurentoutus. Mukaan kannattaa ottaa oma juomapullo, ja rennot, liikuntaan sopivat vaatteet ja sisätossut tai sisäkengät.

Kevätkaudella 2023 :Väinölän kirkko  16.30-17.30  torstaisin: 26.1.  16.2.  16.3.  23.3. 25.3. Tervetuloa mukaan!

-Sari Fisk-

 

LASTENTARVIKKEIDEN   KIRPPISTAPAHTUMA Kalaholman kerhohuoneella, Uittomiehentie 8b 28300 Pori : tiistaina 25.4. 2023 kello 16.30-18.30. Tiedustelut Sari Fisk  044 730 9680 . Vapaita pöytiä kannattaa kysyä Sarilta.