Varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kristillisen kasvatuksen toimintamuotoina ovat varhaisnuortenharrastekerhot, tapahtumat, aamunavaukset, kouluvierailut, konsertit, retket ja leirit.

Paikallisseurakuntien nuorisotyönohjaajat vastaavat toiminnasta ja heiltä saa tietoa oman seurakunnan varhaisnuorisotyöstä. Seurakuntapalvelut / Kasvatus on mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia ja leirejä.

Leirejä ja retkiä järjestetään varhaisnuorille ympäri vuoden erilaisilla teemoilla.

Syys- ja talvikauden 2023 ohjelma

Syysloman VNT leirit järjestetään Junnilassa 21.-23.10, 23.-25.10 ja 25.-27.10. Lisätietoja leireistä löytyy Leiritoimintaa-sivustolta.

Järjestämme Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen lauantaina 16.9 klo 10-17. Seurakuntakeskuksessa. Tarjoamme lounaan ja välipalan. Tervetuloa mukaan, mikäli olet täyttänyt 12 vuotta ja haluaisit toimia isosena tai kerhonohjaajana, tai haluaisit tietää mitä se merkitsee. Ilmoittaudu viimeistään 8.9. alempaa tältä sivulta löytyvän linkin kautta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2013 syntyneille järjestämme 10-synttärit maanantaina 2.10. klo 18-20 Länsi-Porin kirkolla. Synttäreillä esiintyy Pekka Laukkarinen Duo. Ilmoittautuminen 24.9. mennessä alempaa sivulla löytyvän linkin kautta.

Tänäkin järjestetään Jouluvaellus. Vaellus on suunnattu pääasiassa neljäsluokkalaisille, ja viikolla 48 järjestettäviin kolmiseenkymmeneen kutsuvierasesitykseen olemmekin kutsuneet Porin alakoulujen nelosluokkia. 

Näiden lisäksi pidämme kuitenkin myös kaikille avoimen yleisöpäivän lauantaina 25.11. Yleisöpäivään kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita. Lisätietoja tästä mahdollisimman pian!

Lisätietoja toiminnasta:

Anni Vaenerberg
vs. nuorisosihteeri
0400309772
anni.vaenerberg@evl.fi

Katso myös:

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Ilmoittaudu Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen tästä (viim. 8.9.2023)

Ilmoittaudu 10-synttäreille tästä (viim. 24.9.2023)

_______________________

Varhaisnuorisotyö seurakunnissa

Porin ev.lut. seurakuntien varhaisnuorten ryhmät toimivat paikallisseurakunnissa. Huomioithan, että voit osallistua myös muiden, kuin oman seurakuntasi ryhmiin.

Katso linkeistä tarkemmin kunkin seurakunnan varhaisnuorten toiminta: