Lähetys ja "Sinua kutsutaan" -vapaaehtoistyö

Lähetystyön tukeminen on aktiivista. Haluamme olla mukana tekemässä lähetystyötä Jeesuksen antaman käskyn mukaisesti (Matt. 28:18–20). Lähetystyö on esillä messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.

 

Haluatko Sinäkin olla mukana lähetystyössä?

Lähetystyö on jokaisen kristityn etuoikeus. Toiset toimivat lähetystyöntekijöinä, mutta yhtä tärkeää on lähettäjänä oleminen. Lähettäjät tekevät lähetystyön mahdolliseksi varainhankinnan ja esirukousten kautta. Voit olla mukana rukoilemalla lähettiemme työn puolesta ja tukemalla heidän työtään taloudellisesti, sekä osallistumalla vaikkapa lähetysiltoihin tai erilaisiin lähetystempauksiin, joita seurakunnassamme järjestetään.

Seurakunnan nimikkolähetit

Noormarkun seurakunta tukee Lauri ja Asako Palmun työtä Japanissa sekä Sanna Suutarin työtä Kyproksella Suomen Evankelis-Luterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) kautta, Virpi Otienon työtä Keniassa ja Kirsi Vimparin työtä Virossa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) kautta, sekä Kolumbian kummilapsityötä Suomen Lähetysseuran kautta.

Ystävyysseurakuntamme ont Sodderin seurakunta Karjalassa

Sisälähetys

Seurakunnanssamme tehdään sisälähetystä mm Missiokuoron välityksellä. Sisälähetys on kristillistä toimintaa, jossa kutsutaan kristillisen elämän yhteyteen ja tuetaan hengellisessä tai aineellisen hädässä olevia.

Seurakunnan nimikkoläheteistä enemmän:

 

Lähetys- ja vapaaehtoistyön tiimi ja vapaaehtoisia.
Lähetys- ja vapaaehtoistyön tiimi ja vapaaehtoisia.

Ota yhteyttä

Kappalainen
Noormarkun seurakunta
Tornitie 1
29630 Pomarkku

Pomarkun alue, lähetystyö