Ryhmätoiminta

Teljän kirkko

SYKE – Siunaavan yhteyden keskiviikko
Katso tarkemmin Teljän kirkon omilta sivuilta.

Päiväpiiri
Piiri kokoontuu maanantaipäivinä (parilliset viikot) klo 13–14.15 Teljän kirkolla. Kahvitarjoilu, keskustelua ja yhdessä oloa.

Väinölän kirkko

Lisätietoa Väinölän ryhmien kokoontumisajoista voit lukea seurakuntamme Tapahtumat-sivulla. Hakusanalla voit myös hakea määrättyä ryhmää.

Diakonian aamupalahetkessä voit viikoittain osallistua maksuttomalle aamupalalle vapaamuotoisen juttutuokion merkeissä. Tilaisuus on avoin kaikille ikäryhmille sisältäen joskus oheisohjelmana esim. musiikkihetkiä.

Diakoniapiiri on erityisesti ikääntyville suunnattu virkistävä ryhmä hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä. Ohjelmassa on myös eri teemojen käsittelyä ja vierailijoita.

Käsityöpiiri on vapaaehtoisten ryhmä, jossa voi tehdä käsitöitä ja askarrella tuotteita diakoniamyyjäisiin.

Sampola

Sampolan Tähden päiväpiiri, Puhurintie 1–3
Piiri kokoontuu joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 15-16 alakerran kerhohuoneessa.

Puhurin ahertajat, Sampolan kerhohuone
Ryhmä kokoontuu Erkki Karpin vetämänä joka maanantai klo 17–19 keskustelemaan ja askartelemaan yhdessä. Joka kolmannen viikon maanantai ryhmässä vierailee pastori.

Esivallankatu 6

Esivallankadun Ikääntyneiden kerho syksyllä 2022  kokoontumiset Keskiviikkoisin 1xkk. Kokoontumiset:   7.9, 28.9, 19.10, 9.11, 30.11. Yhdessäoloa mukavan ohjelman parissa. Hartaus.

Syksyiltojen iloksi - Aikuisten kohtaamisryhmä syksyllä 2022

Ryhmä on suunnattu työikäisille, yksinasuville henkilöille. Tule mukaan, jos kaipaat vaihtelevuutta arkeesi, tutustumista uusiin ihmisiin, yhdessä toisten kanssa juttelua erilaisista arjen aiheista, elämän varjoista ja valoista.

Mukavaa ja rentoa yhdessäoloa pienen iltapalan kera. Ryhmän kokoontumiset ovat osoitteessa Esivallankatu 6:

30.8, 6.9, 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11 klo 17-19.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Mikäli kiinnostuit ryhmästä, ota yhteyt diakoni Tiina Kulha p. 0400-309865.

Lisätietoja Esivallankatu 6:n  muusta toiminnasta tai mahdollisesta  vapaaehtoistoiminnasta voi tiedustella diakoni Tiina Kulha 0400-309865.

Pinomäen piiri, Pinomäen koululla, Pinomäentie 190
Päiväpiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13 Pinomäen koululla.   Piirissä vuorottelevat diakoniatyöntekijä ja pappi. Syksyn 2022 kokoontumiset 8.9, 22.9, 6.10, 20.10, 3.11, 17.11, 1.12, 15.12.

Tark.tiedustelut diakoni Tiina Kulha 0400-309865

Esivallankatu 6
28120 Pori

Alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki, Keskusaukio, Itsenäisyydenkadun parilliset numerot, Tasavallankatu, Äestäjänkatu, Karhukatu.

Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.

Puhurintie 22
28370 Pori

Alueet: Sampola, Impola, Vanha-Koivisto.

Kappalainen, lähimmäisentyö

Alueet: Syke-toiminta ja Yhteisvastuukeräys

diakoniatyöntekijä ma.
Porin Teljän seurakunta

Alueet: Koivula, Uusikoivisto, Tupala, Herralahti, Riihiketo, Tuomolantie.