Ryhmätoiminta

 

Teljän kirkko

SYKE – Siunaavan yhteyden keskiviikko
Katso tarkemmin Teljän kirkon omilta sivuilta.

Päiväpiiri
Piiri kokoontuu maanantaipäivinä (parilliset viikot) klo 13–14.15 Teljän kirkolla. Kahvitarjoilu, keskustelua ja yhdessä oloa.

Väinölän kirkko

Ajankohtaista tietoa ryhmistä ja niiden kokoontumisajoista saat seurakuntamme Tapahtumat-sivulla. 

Diakonian aamupalahetki on avoin tilaisuus vapaamuotoisen juttuhetken kera sekä tosinaan on pientä ohjeisohjelmaa. Kuukauden ensimmäinen torstai klo 8.45 on mahdollisuus osallistua pastorin pitämään aamurukoushetkeen kirkkosalissa.

Diakoniapiiri on virkistävä ryhmä ikääntyville. Ohjelmassa on hartaus ja päivän aiheen käsittelyä, kahvihetki, piirissä vierailee myös pappi ja muita vierailijoita toisinaan sekä vietämme ehtoollishetkeä pari kertaa kaudessa.

Käsityöpiiri on vapaaehtoisten ryhmä, jossa voi tehdä käsitöitä diakoniamyyjäisiin. Ryhmä kokoontuu tammikuusta huhtikuuhun ja syyskuusta marraskuuhun joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) klo 10-13.

 

Sampola

Sampolan Tähden päiväpiiri, Puhurintie 1–3
Piiri kokoontuu joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 15-16 alakerran kerhohuoneessa.

Puhurin ahertajat, Sampolan kerhohuone
Ryhmä kokoontuu Erkki Karpin vetämänä joka maanantai klo 17–19 keskustelemaan ja askartelemaan yhdessä. Joka kolmannen viikon maanantai ryhmässä vierailee pastori.

Esivallankatu 6

Esivallankadun Ikääntyneiden kerho jatkuu syksyllä 2024 Keskiviikkoisin n. 1xkk klo 13. Kokoontumiset:   4.9, 25.9, 16.10, 6.11, 4.12. Yhdessäoloa mukavan ohjelman parissa. Hartaus. Kahvi/tee-tarjoilu.

Lisätietoja Esivallankatu 6:n  muusta toiminnasta, mahdollisesta  vapaaehtoistoiminnasta tai esimerkiksi seurakunnan toiminnoissa suoritettavasta työkokeilujaksosta tai kuntouttavsta työtoimintamahdollisuudesta voi tiedustella diakoni Tiina Kulha 0400-309865. 

Pinomäen piiri, Pinomäen koululla, Pinomäentie 190
Päiväpiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13 Pinomäen koululla.   Piirissä vuorottelevat diakoniatyöntekijä ja pappi. Syksyn 2024 kokoontumiset ovat 5.9, 19.9, 3.10, 17.10, 31.10, 7.11, 21.11, 5.12. Yhdessäoloa, keskustelua eri teemoista, hartaus. Kahvi/tee.

Tarkemmat tiedustelut alkavista ryhmistä ja muista mahdollisista tilaisuuksista ja tapahtumista diakoni Tiina Kulha 0400-309865

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Porin Teljän seurakunta
Esivallankatu 6
28120 Pori

Alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki, Keskusaukio, Itsenäisyydenkadun parilliset numerot, Tasavallankatu, Äestäjänkatu, Karhukatu.

Diakoniatyöntekijä
Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.

Diakoniatyöntekijä
Porin Teljän seurakunta
Puhurintie 22
28370 Pori

Alueet: Sampola, Vanha-Koivisto.

Kappalainen, lähimmäisentyö
Porin Teljän seurakunta

Alueet: Syke-toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

diakoniatyöntekijä
Porin Teljän seurakunta

Alueet: Koivula, Uusikoivisto, Tupala, Herralahti, Riihiketo, Tuomolantie. Perhekerhotyö sekä vapaaehtoisten ja työkokeilijoiden koordinointi Teljän kirkon kirpputorilla. Myös Ruoka-aputoiminta.