Länsi-Porin diakoniatyöntekijät

Länsi-Porin seurakunnassa työskentelee useita diakoniatyöntekijöitä.

Voit selata yhteystietoja joko aakkoshakemistosta tai valita tarvitsemasi työmuodon listauksen vasemmasta laidasta.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H K L N

Maija Hannonen

Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Liikastentie 28
28610 Pori

Diakoniatyö perheiden parissa, kun taloudessa on alaikäisiä lapsia. Katso lisätiedoista Maijan esittelyvideo.

Aki-Petri Heino

Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö alle 60-vuotiaiden yksityishenkilöiden ja pariskuntien parissa, vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi. Katso lisätiedoista Aki-Petrin esittelyvideo.

Kirsi Keskinen

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö yli 60-vuotiaiden parissa, ryhmätoiminta, surutyö. Katso lisätiedoista Kirsin esittelyvideo.

Tiia-Maria Leino

Länsi-Porin seurakunta

Virkavapaalla, sijaisena toimii Maija Hannonen.

Reija Nordström

Liikastentie 28