Meri-Porin seurakunta

Toiminnassa muutoksia koronaviruksen vuoksi.

Meri-Porin seurakunnan sanajumalanpalvelus nähtävillä Facebookissa
Meri-Porin seurakunta -sivuilla sunnuntaisin klo 10 alkaen. (Sivuille pääset klikkaamalla edellä olevaa tummennettua
Meri-Porin seurakunta tekstiä)
Pihlavan kirkko on auki jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-12 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki.

Painamalla tästä löydät ohjeet jumalanpalveluksen katsomiseen.

Kirkolliset toimitukset pidetään sovitun mukaisesti.
Muu toiminta toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Ota yhteyttä, jos kaipaat sielunhoidollista keskustelua seurakunnan työntekijän kanssa:

Helena Kuusiranta    0400 309 733    helena.kuusiranta@evl.fi
vs. kirkkoherra
Anna Kasvinen           0400 309 731     anna.kasvinen@evl.fi
vs. kappalainen
Petja Pinomäki         0400 309 471     petja.pinomaki@evl.fi
srk-pastori
Pertti Hannus           0447 309 654     pertti.hannus@evl.fi
vs. srk-pastori

Diakoniatyöntekijät
Pirjo Ojavalli            0400 309 738     pirjo.ojavalli@evl.fi
Anne Kangas           0447 309 652     anne.kangas@evl.fi
Anne Saarinen         0400 309 801     anne.o.saarinen@evl.fi

Seurakuntatoimisto palvelee vain puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9-15.
Nelli Sopenkivi       0447 309 660     nelli.sopenkivi@evl.fi

Lisäksi Meri-Porin seurakunta tarjoaa omalla alueellaan:

Lähimmäisluuri -soittorinkiä, johon voi yksinäiset, sairaat ja ahdistuneet ilmoittua mukaan.
Lähimmäisluuri -toiminnassa seurakunnan työntekijät soittavat mukaan ilmoittautuneille säännöllisesti sopimuksen mukaan kuulumisia kysellen, tarjoten hengellistä ja henkistä apua sekä piristävää yhteydenpitoa.
Lähimmäisluuriin ilmoittautumiset p. 0400 309 738 ja 0447 309 652

Kauppa-apua ostosten kotiin kuljettamiseen Meri-Porin alueen lähikaupoista sairaille ja riskiryhmiin kuuluville
p. 0400 309 738 ja 0447 309 652

Valtioneuvosto ja kirkkohallitus ovat päivittäneet ohjeitaan koronatilanteesta 13.3.2020

”Jumalan rakkaus on kuin meren aava”

Meri- Porin seurakunta on aktiivinen ja kehittyvä seurakunta Porin luonnonkauniilla rannikolla. Seurakunta toimii yhteistyössä eri tahojen kanssa alueen asukkaiden parhaaksi.

Seurakunnassamme on viime vuosina painotettu erityisesti jumalanpalveluselämän, lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyön kehittämistä. Toiminnan perusteena on Jumalan sana ja armo.

Meillä on tilaa ilolle, surulle, juhlalle ja yhteiselle jakamiselle.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä – ovet ovat auki juuri Sinulle!

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.

Meri-Porin seurakunnan toimintaa ja arkea voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

Terveisin
Helena Kuusiranta, vs. kirkkoherra

Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9–12 osoitteessa Pihlavan kirkkotie 5.

Auta koronan takia pulaan joutuneita Porissa!

Ylhäällä olevaa tekstiä painamalla pääset lahjoittamaan koronan takia pulaan joutuneita Porissa.

vs. kirkkoherra
Meri-Porin seurakunta

vapaapäivät to ja pe

Seurakuntasihteeri
Meri-Porin seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Kuvassa on meren ranta, jossa on kiviä. Yhteen kiveen on maalattu sydämen kuva. Maisema on harmahtava.
Meri on tärkeä monelle Meri-Porin seurakunnan jäsenelle.