Leiriavustajakoulutus

"LAKO"

Kun olet käynyt isoskoulutuksen, voit osallistua leiriavustajakoulutukseen!

Leiriavustaja on vähän kuin "isosten isonen". Leiriavustajalla on vähän enemmän vastuuta tehtävässään kuin isosella, mutta kuulemma myös vielä hauskempaa!

Leiriavustajakoulutus on vähän kuin isoskoulutus. Sinulta ei vaadita mitään jotta voit olla mukana, saat koulutuksen aikana kaikki tehtävässä tarvittavat tiedot ja taidot, mennään viikonloppuleireille ja saat kirjallisen todistuksen. MUTTA leiriavustajakoulutuskertoja on vähemmän kuin isoskoulutuskertoja ja kaksi todistusta on aina parempi kuin yksi! LAKOn aikana pääset myös mukaan toteuttamaan iltamessuja!

Leiriavustajakoulutettava, suuntaa Länsi-Porin kirkolle seuraavina perjantai-iltoina kello 17: 4.3., 25.3., 22.4. ja 20.5. Isosviikkis kutsuu 1.-3.4.!

Lisäinfot Minnalta tai Hansilta.

Seurakunta - ja nuorisopastori
Länsi-Porin seurakunta