Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Porin Teljän seurakunnassa on avoinna
NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Hakuaika päättyy 10.2018 klo 15:00.

Katso hakuilmoitus ja hae työpaikkaa täällä.

Porin ev.lut. Seurakuntayhtymän Hautauspalvelut etsii

HAUTAUSMAIDEN KESÄ- JA KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKAUDEKSI 2019

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hautausmaille etsitään kausi- ja kesätyöntekijöitä. Työt ajoittuvat huhtikuun puolivälistä marraskuun puoliväliin. Tarvitsemme tekijöitä hautausmaa-alueiden kunnossapitoon, hautainhoitotöihin sekä vuosilomien tuuraajia vahtimestari-, krematorio- ja haudankaivutöihin. Metsähautausmaalle haetaan kappelityöstä ja monipuolisesta hautausmaatyöstä kiinnostunutta ja konetyön taitavaa työntekijää.

Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta ulkotyöhön. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja toimeliasta otetta työhön sekä vastuuntuntoista ja aloitteellista suhtautumista työtehtäviin. Aiempi työkokemus tai alan koulutus ei ole välttämätön, mutta perehtyneisyys ja kiinnostus piha- ja puutarhatöitä kohtaan katsotaan eduksi. Joissakin työtehtävissä vaaditaan työntekijältä ajokorttia, koneenkäyttökokemusta ja konetuntemusta. Kaikkien valittavien tulee olla työsuhteen alkaessa 18 vuotta täyttäneitä ja suomen kielen taitoisia.

Paikkoja on seuraavasti:

• Käppärän hautausmaalle valitaan noin 30 kausityöntekijää ja noin 15 kesätyöntekijää.
  • Noormarkun hautausmaalle valitaan neljä kausityöntekijää ja kaksi kesätyöntekijää.
  • Ahlaisten hautausmaille kolme kausityöntekijää ja yksi kesätyöntekijä.
  • Reposaaren hautausmaalle yksi kausityöntekijä ja yksi kesätyöntekijä.
  • Metsähautausmaalle yksi kausityöntekijä ja yksi kesätyöntekijä.
  • Lavian hautausmaille kaksi kesätyöntekijää.
  • Pomarkun hautausmaalle kaksi kausityöntekijää ja kolme kesätyöntekijää.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hautausmaat sijoittuvat maantieteellisesti laajalle alueelle, joten muistathan hakemuksessasi ilmoittaa, millä hautausmaalla ensisijaisesti haluaisit työskennellä tai jos olet valmis liikkumaan työn perässä.

Työ alkaa jaksotetusti huhtikuun puolivälistä heinäkuun alkuun mennessä. Työ on kokopäivätyötä. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Kausityöntekijöiden työsuhde kestää 4-6 kuukautta ja kesätyöntekijöiden työjaksot vaihtelevat 1-3 kuukauden välillä. Mikäli opiskelut tai muu elämäntilanne vaikuttaa työsuhteen ajoittamiseen, toivomme siitä mainittavan jo hakemusvaiheessa.

Lisätietoja antaa Käppärän hautausmaan osalta työnjohtaja Aleksi Lahti p. 0400-309 745, sähköposti aleksi.lahti@evl.fi sekä muiden hautausmaiden osalta työnjohtaja Johanna Jokinen p. 0400-309 758, sähköposti johanna.m.jokinen@evl.fi. Hakemuslomakkeita voi noutaa Hautauspalveluiden toimistosta (sijaitsee Käppärän hautausmaalla, osoitteessa Kellarikuja 2) tai tulostaa tästä linkistä. Työntekijävalintojen tekeminen aloitetaan jo ennen hakuajan sulkeutumista. Valituille lähetetään tieto valinnasta maaliskuun loppuun mennessä.

Hakemukset toimitetaan maanantaihin 28.2.2019 klo 15:00 mennessä osoitteeseen

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Hautauspalvelut

Kellarikuja 2

28120 Pori.

Porin ev.lut. Seurakuntayhtymän Kiinteistöpalvelut etsii

KIRKKOJEN OPPAITA

Kirkkojen oppaita valitaan Keski-Porin, Ahlaisten sekä Noormarkun kirkkoihin. Työ kestää 4-8 viikkoa ja työajat sovitaan kirkkojen aukioloaikojen mukaan. Oppailta edellytetään esiintymiskykyä, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä kiinnostusta kirkkotaidetta ja kristillistä perinnettä kohtaan. Kielitaidon vähimmäisvaatimuksena on sujuvan suomen kielen lisäksi osattava englantia ja ruotsia, eduksi katsotaan myös venäjä, saksa tai ranska. Valituille lähetetään tieto valinnasta huhtikuun loppuun mennessä. Lisätietoja antaa tilapalveluvastaava Liisa Pusa, liisa.pusa@evl.fi

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan 28.2.2019 mennessä osoitteeseen

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Kiinteistöpalvelut /Liisa Pusa

Kellarikuja 2

28120 Pori

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii

Tarvittaessa töihin
kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien lapsityönohjaajiin tai varhaiskasvatuksesta vastaaviin.