Hyppää sisältöön

Vapaaehtoistyö tarjoaa elämyksiä

Tervetuloa Porin seurakuntayhtymän vapaaehtoistyön sivuille!

"Ystävyys kaksinkertaistaa ilosi ja puolittaa surusi!"

_____________________

Valoa näkyvissä!

14.5.21

Tiedämme kaikki, että kulunut reilu vuosi on sekoittanut lähes koko maailman ja sen myötä luonnollisesti myös koko vapaehtoistoiminnan kentän.  Mutta nyt on pitkästä aikaa iloisia uutisia: Mummun Kamari avaa ovensa to 20.5.21
klo 11 (-13). 

Avoinnaolopäivät ovat tämän ens. torstain jälkeen keskiviikot ja torstait 17.6. asti. Torstaisin on lisäksi tuolijumppa klo 10.30-11 srk-keskuksen 2.krs:ssa. Henkilörajoitus näihin kaikkiin on 20 ja luonnollisesti muistamme edelleen pitää huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Myös kasvomaskia suosittelemme edelleen ja kahvinjuonnin jälkeen mielellään uusi maski.
 

Katsomme siis toiveikkaina eteenpäin ja tälläkin hetkellä esim. tarvittaisiin ulkoiluystäviä ikäihmisille. Ulkoilu on korona-aikaankin mahdollista ja tekee itsekullekin hyvää.  

Myös Palveleva Puhelin kaipaa uusia vapaaehtoisia päivystäjiä joukkoonsa.

Tervetuloa mukaan!

 

                                             ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

Vapaaehtoistyö Satakunnassa – Haluatko auttaa?

SPR Satakunnan piiri (vastaa poikkeusaikana vapaaehtoistyöstä) koordinoi vapaaehtoistoimintaa häiriötilanteessa ja perehdyttää kaikki halukkaat vapaaehtoiset. SPR välittää vapaaehtoisvoimaa viranomaisten, kuntine ja muiden järjestöjen käyttöön esim. jos ruokajakeluun tarvitaan lisäkäsiä.

On tärkeää, että jokainen järjestö huolehtii nyt omasta perustehtävästään ja kannustaa kansalaisia vapaamuotoiseen auttamistoimintaan kuten naapuriapuun, mikä ei edellytä koordinaatiota.

Kaikki vapaaehtoistyöhön haluavat pyydetään ilmoittautumaan osoitteessa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/6943 

Minkään järjestön jäsenyyttä ei tarvita eikä jäsenyys muissa yhdistyksissä ole esteenä vapaaehtoistyöhön.

Mikäli yhdistyksenne tarvitsee lisää vapaaehtoisia johonkin tehtävään vapaaehtoistoimintanne turvaamiseksi, ota yhteyttä: satakunta@punainenristi.fi tai 040 1960796.