Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin aluekeskusrekisterin toimipiste Saloon sai sinetin

13.10.2021 20.13

Saloon kaavailtu Porin aluekeskusrekisterin toimipiste sai lopullisen sinetin tänään keskiviikkona Porin yhteisessä kirkkovaltuustossa. Toimipiste perustetaan Saloon 1.1.2022 ensi vuoden alusta alkaen.

Toimipisteen toiminta on verkostomaista. Porissa on aluekeskusrekisterin toimisto, johon sijoittuu aluekeskusrekisterinjohtaja, työnjohdosta vastaava rekisterinhoitaja ja asiantuntija- sekä palveluhenkilöstöä. Raumalla ja Salossa on aluekeskusrekisterin toimipisteet, joihin kumpaankin sijoittuu kolme työntekijää, yksi heistä toimii rekisterisihteerinä.

Mikäli aluekeskusrekisteri laajenee, kuhunkin uuteen toimipisteeseen sijoittuu myös kolme työntekijää. Kaikissa toimipisteissä on asiantuntijatyötä koordinoiva ja ohjaava rekisterisihteeri, Porissa heitä on kaksi. Rekisterisihteerit muodostavat rekisterinhoitajan johdolla aluekeskusrekisterin asiantuntijaverkoston.

Yhteisen kirkkovaltuuston päätös lähetetään tiedoksi Salon seurakunnalle, Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille, Porin aluekeskusrekisterin asiakasseurakunnille, Porin aluekeskusrekisterin asiakasseurakunniksi tulevan vuoden alusta tuleville seurakunnille, kirkkohallitukselle ja Ala-Satakunnan rovastikunnan vs. lääninrovastille.