Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Tomperi ja Virta tuuraavat toisiaan "ristiin" Kokemäellä ja Raumalla

27.4.2021 13.51

Kokemäen kirkkoherra Hannu Tomperi aloittaa toukokuun alussa työt Rauman seurakunnan vt. kirkkoherrana.

Tomperi hoitaa virkaa kunnes Rauman uudeksi kirkkoherraksi valittu Valtteri Virta aloittaa työnsä elokuun alussa. Virta valittiin Rauman kirkkoherraksi 15. huhtikuuta järjestetyssä kirkkoherranvaalissa.

Virta seuraa tehtävässään kesäkuussa virallisesti eläkkeelle jäävää kirkkoherra Henry Liivolaa.

Virta ottaa virkansa vastaan vasta elokuun alussa, sillä hän on sitoutunut hoitamaan vs. kirkkoherran virkaa Kokemäen seurakunnassa heinäkuun loppuun.

Virta aloitti Kokemäellä vs. kirkkoherrana viime lokakuussa, kun kirkkoherra Hannu Tomperi jäi virkavapaalle.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.