Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa 

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Minna Aro palaa takaisin Suomeen kesällä

6.4.2021 09.56

Kylväjän lähetti, Kreikassa työskentelevä Minna Aro on tehnyt päätöksen palata takaisin Suomeen elokuun alusta alkaen.

Tuoreessa lähettäjäkirjeessään hän avaa asiaa seuraavin sanamuodoin:

"Olen nyt pitkien rukouspohdintojen jälkeen tullut siihen tulokseen, että lopetan työni Kreikassa ja siirryn elokuussa takaisin Porin seurakuntapalveluihin, kuurojen ja maahanmuuttajien diakoniatyöhön. Kun olen kysellyt asiaa, Jeesus on järjestänyt minulle pieniä tilanteita, joissa Hän on näyttänyt minulle, miten Hänen aikataulunsa ovat täydelliset. Olen ottanut ne Häneltä varmistuksena ja päättänyt luottaa siihen, että paluu Suomeen on oikea. Päätös ei ole ollut helppo, koska ihmiset täällä ovat minulle rakkaita. Keksin uuden ilmaisun lähetystyölle: ”Jos haluat murskata sydämesimonta kertaa, lähde lähetystyöhön!”, sillä jo Mongoliaankin jäi monta rakasta ihmistä, ja myös Suomeen, aina sieltä lähtiessä. No ei, oikeasti olen saanut niin paljon, että suosittelen lämpimästi lähetystyötä sekä Kylväjää kaikille, jotka tuntevat Jumalan kutsua siihen."

Minna Aro aloitti lähetystyöpestinsä elokuussa 2018. Ensimmäiset noin puoli vuotta hän työskenteli Mongoliassa, josta hän sitten siirtyi Kreikkaan seuraavana keväänä.