Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Beethovenin tarina siirtyy

21.1.2021 14.39

Beethovenin tarina -konserttisarjan kaksi viimeistä konserttia joudutaan siirtämään voimassa olevien rajoitusten vuoksi.

Teljän kirkossa soiva konserttisarja Beethovenin tarina on joutunut jälleen muutoksen alle. Sarjan ohjelmistoa on jouduttu muokkaamaan jo muutaman kerran, muuttuvien ohjeistusten ja rajoitusten mukaan.

Sunnuntaina 24.1. Teljän kirkossa oli tarkoitus soida sarjan toiseksi viimeinen osa Lyyrikko, mutta sen ajankohta siirtyy marianpäivään 21.3.

Sarjan viimeinen konsertti, Vastaisku valistukselle - Fuuga, kuullaan näillä näkymin 18.4.

Konsertit alkavat kello 18, ohjelman esittely tuntia aiemmin klo 17.