Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Tekninen vika korjattu - Suvi-illan Sävelhartauden lippuja saatavilla

30.7.2020 12.12

Lippu.fi:tä vaivannut tekninen vika on saatu korjattua, joten lippuja kaikkiin Suvi-illan Sävelhartauden konsertteihin on nyt saatavilla.

Konserttisarja sisältää kaikkiaan viisi konserttia, joista ensimmäinen kuullaan Teljän kirkolla sunnuntaina 9. elokuuta ja viimeinen sunnuntaina 6. syyskuuta.