Yhtymän työntekijämäärä ennallaan

25.3.2020 17.55

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä työskenteli viime vuonna 347 henkeä. Toissavuoteen nähden määrä laski kolmella, joten käytännössä työntekijämäärä on pysynyt ennallaan.

Henkilöstön keski-ikä oli katsausaikana 49,6 vuotta. Miehiä työntekijöistä oli 110 ja naisia 237. Tiedot ilmenevät henkilöstötilinpäätöksestä, jonka Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi tiedoksi kokouksessaan keskiviikkona.

Seuraavaksi henkilöstötilinpäätös menee kirkkovaltuuston käsittelyyn.