Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Joulukonsertin tuotosta apua Juurun seurakunnalle

7.1.2020 11.34

Teljän kirkossa 4. joulukuuta järjestetty Taivas sylissäni -joulukonsertti tuotti 4500 euroa sisävessan ja keittonurkkauksen rakentamiseksi virolaisen Juurun seurakunnan pappilaan, joka toimii nykyään seurakuntatalona ja talvikirkkona.

Idea avustustempaukseen syntyi viime heinäkuussa ystävyysseurakuntamatkalla, kun Teljän Kamarikuoro piti konsertin Juurun kirkossa ja nautti virolaisesta vieraanvaraisuudesta pappilassa, jota seurakunta kunnostaa voimavarojensa mukaan.